Wednesday, November 12, 2008

Duet Mantap TangKap OTak

Ini yang aku katakan manakan Jauhari mengenal Manilkam.Duet yang mampu mengegarkan otak-otak segala kutu di rantau ini dan juga rantau abang.Pasangan ini kerap digandingkan ketika dijemput mengadakan aktiviti letop2 otak aku(mau tergadah otak ni diletop2kannya) gandingan ini mengalahkan gandingan duet siti nuhalila dan mm salim dan juga gandingan safee sali dan zakuan adha.bila kena sepam winston ditambahkn lagi dengan backup singer dr redbull, cukup membuatkan para penonton terasa terharu dan gumbira bertepuk tangan dan kaki sesama sendiri sehingga mamak yg tgh menarik teh tarik pon bole terkedu sehingga terjelir lidah 1-2 meter mengikut spesifikasi lidah yg ada.Wa cakap sama lu kalo atok aku tawu ni,,,mau dia ajk aku men konda-kondi xpon silat pencak dunia.Tapi xleh la aku btau, nti kalo nenek aku dapat tawu,,mau gak aku ngan atok kena penangan kuali dan mangkuk getah terbang.Yela
Orang dah berusia ni kena rilek n steady mcm lepak kdai kopi jek...
"TAHAP KESAN SAMPINGAN BERGANTUNG KEPADA HATI PENGGUNA"
UNTUK YANG TRUE JE
ps/kalo yg otak x aktif tu bnyk sgt sedut bau taik lembu kot

6 comments:

Ahmad Azrin Aziz said...

peh.. kalu gua pekena lu punya kombinasi, konfom masuk wad..

BARON said...

hahaha
jgn msk wad org gila sudah
la

Madu Warna Biru said...

fuh! masa sekolah dulu biasa juga saya buat macam ni..

saya suka buat experiment saya letak air redbull sedikit pada filter dan saya bakar rokok tuh .. perghhh.. layan babe..

ngeee :D

BARON said...

pergh
lagilayan beb
aku letak air masak je kt rokok tu..
lagi layan

c i x d i a said...

post kauu merapu-kerapu tahap gampang!
aku suka!
aha.



word verification : sabous
( wadehel?! )

AIZAT BARON said...

cixdia

sabous????

hell yeah